Lägenhet 3 rok, 92 kvm

P_1-1902_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg
1 / 2 - Planlösning från Åstranden 5, Stockholm, 1-1902
PO_1-1902_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg
2 / 2 - Situationsplan från Åstranden 5, Stockholm, 1-1902
P_1-1902_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg
PO_1-1902_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg

Välkommen upp till denna generösa trea med en 84 kvadratmeter stor terrass som sträcker sig från väster till öster mot Bällstaån. Inuti njuter du av ett fantastiskt ljusinsläpp, en imponerande takhöjd i hemmets sociala delar, två badrum och bra förvaring. Dessutom kan du välja till ett extra sovrum.

Kom in i den inbjudande entrén med plats för avhängning. Här finns även garderober för förvaring samt ett praktiskt städskåp. Du når också hemmets två sovrum, båda med varsin klädkammare för skor och kläder. Det största sovrummet har ett underbart ljusinsläpp och balkongdörr ut mot terrassen samt en extra skjutdörrsgarderob för ännu mer förvaring.

Hemmets två helkaklade badrum underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig iordning samtidigt. Båda är utrustade med dusch och wc men det större har även tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar i det större badrummet, går det att välja som tillval.

Köket och vardagsrummet smälter samman till en öppen umgängesyta. Det lutande taket har en imponerande takhöjd på cirka 4,2 meter och rummet badar i ljus från de extra höga fönstren. Här ryms både en tilltagen soffgrupp och matplats för flera gäster. Vill du hellre ha ett lite mindre vardagsrum till förmån för ett tredje sovrum? Då kan du välja det som tillval.

Utanför breder den generösa terrassen ut sig mot Bällstaån. Med sina 84 kvadratmeter från väster till öster blir den en given favoritplats under sommarhalvåret. Här finns plats för både små och stora tillställningar, under tak såväl som bar himmel.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment är noga utvalt för att hålla över tid och för att passa dig. Bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet för dig att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet har helkaklade väggar och kontrasterande klinker på golvet och utrustas med kommod i vitt och duschväggar från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns en mängd kostnadsfria val samt tillval som utgör en extra kostnad. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 92 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 9 av 9
Nummer 1-1902
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Augusti 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30
Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier