Lägenhet 3 rok, 79,5 kvm

P_1-1201_2-1201_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg
1 / 2 - Planlösning från Åstranden 5, Stockholm, 2-1201
PO_1-1201_2-1201_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg
2 / 2 - Situationsplan från Åstranden 5, Stockholm, 2-1201
P_1-1201_2-1201_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg
PO_1-1201_2-1201_astranden5_bromma_stockholm_skanska.svg

Den här ljusa och sociala trean har inte bara en imponerande terrass på 26 kvadratmeter. Här njuter du av ett fantastiskt ljusinsläpp, bra förvaring och öppna sociala ytor när vännerna kommer på besök. Välkommen in!

Kom in i den inbjudande entrén med plats för avhängning. Skjutdörrsgarderoben med städskåp och förrådet intill ger gott om utrymme för förvaring. Från entrén når du även det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval.

Mitt emot badrummet ligger hemmets två sovrum. Båda har ett fantastiskt ljusinsläpp och garderober för förvaring. Den långa skjutdörrsgarderoben rymmer extra mycket skor och kläder.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en öppen umgängesyta. Rummet badar i ljus från de stora fönstren i två väderstreck och rymmer både soffgrupp och matplats för många gäster. Dessutom ger vinkelköket extra arbetsyta. Utanför breder den generösa terrassen ut sig. Med sina 26 kvadratmeter blir den en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret, som gjord för mysiga bruncher och middagar med familj och vänner.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment är noga utvalt för att hålla över tid och för att passa dig. Bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet för dig att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet har helkaklade väggar och kontrasterande klinker på golvet och utrustas med kommod i vitt och duschväggar från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns en mängd kostnadsfria val samt tillval som utgör en extra kostnad. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 79,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2 av 9
Nummer 2-1201
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30
Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier