Lägenhet 4 rok, 93,5 kvm

Planlösning från Åstranden 5, Stockholm, 2-1902
1 / 2 - Planlösning från Åstranden 5, Stockholm, 2-1902
Situationsplan från Åstranden 5, Stockholm, 2-1902
2 / 2 - Situationsplan från Åstranden 5, Stockholm, 2-1902
Planlösning från Åstranden 5, Stockholm, 2-1902
Situationsplan från Åstranden 5, Stockholm, 2-1902

Välkommen upp till denna generösa fyra med en 82 kvadratmeter stor terrass som sträcker sig från väster till öster mot Bällstaån. Inuti njuter du av ett fantastiskt ljusinsläpp, en imponerande takhöjd i hemmets sociala delar, två badrum och bra förvaring. Dessutom kan du välja bort ett sovrum för ett större vardagsrum.

Kom in i den inbjudande entrén med plats för avhängning. Här finns även garderober för förvaring samt ett praktiskt städskåp. Du når också två av hemmets tre sovrum, båda med varsin klädkammare för skor och kläder. Det största sovrummet har ett underbart ljusinsläpp och balkongdörr ut mot terrassen samt en extra skjutdörrsgarderob för ännu mer förvaring.

Hemmets två helkaklade badrum underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig iordning samtidigt. Båda är utrustade med dusch och wc men det större har även tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar i det större badrummet, går det att välja som tillval.

Köket och vardagsrummet smälter samman till en öppen umgängesyta. Det lutande taket har en imponerande takhöjd på cirka 4,2 meter och rummet badar i ljus från de extra höga fönstren. Här ryms både en tilltagen soffgrupp och matplats för flera gäster. I anslutning hittar du hemmets tredje sovrum som har en egen garderob för förvaring. Vill du hellre ha ett större vardagsrum så kan du välja bort detta sovrum utan extra kostnad.

Utanför breder den generösa terrassen ut sig mot Bällstaån. Med sina 82 kvadratmeter från väster till öster blir den en given favoritplats under sommarhalvåret. Här finns plats för både små och stora tillställningar, under tak såväl som bar himmel.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment är noga utvalt för att hålla över tid och för att passa dig. Bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet för dig att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet har helkaklade väggar och kontrasterande klinker på golvet och utrustas med kommod i vitt och duschväggar från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns en mängd kostnadsfria val samt tillval som utgör en extra kostnad. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 93,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 9 av 9
Nummer 2-1902
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023

Ansvarig kontaktperson

Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30

Skanska Bostad i sociala medier