Bostäder med sociala planlösningar och stora ljusinsläpp

Bostadsrätter med terrasser i Åstranden 5 | Bromma

Bostadsrätter med terrasser att drömma om

I Åstranden 5 innebär det att du bor i en bostadsrätt med balkong eller stor terrass med utsikt över den grönskande gården, parken, strandpromenaden, himlen eller vattnet. Samtliga bostadsrätter är ritade för att ta vara på det underbara läget invid Bälssatån. Bostäderna högst upp i huset har imponerande terrasser som sträcker sig längs med huset från gavel till gavel och ger dig en härlig vy åt alla håll. Längtar du efter att duka upp en sommarmiddag med utsikt så har du hittat rätt.

Kvarteret består av tre ståtliga huskroppar vända mot Bällstaviken.

Gröna gårdar med vattenkontakt

Kvarteret består av tre ståtliga huskroppar vända mot Bällstaviken. Mellan dem breder två gröna, soliga gårdar ut sig. Här finns möjlighet till allt från lek till avkopplande stunder och umgänge vid den mysiga grillplatsen under sommarkvällar. Placeringen av husen ger fin eftermiddagssol över strandpromenaden nedanför och ljus och luft till bostadsrätterna, balkongerna och gårdarna. Dessutom ger öppningen mellan husen en kontakt mellan gatan och vattnet. En mur och en grönskande sluttning med trappor ned till strandpromenaden ger dig som bor här en privat känsla samtidigt som du bara har några steg ner till ån.

Livet invid Bällstaån

Livet invid Bällstaån

Några steg ned från gårdarna mellan husen skapas nu en grönskande strandpromenad som ger dig som bor här ännu större tillgänglighet till vattnet och avkopplande promenadstråk genom Mariehäll längs ån. Här kan du sätta dig på en bänk med en god kaffe, titta ut över SUP-brädorna och kajakerna som glider förbi och njuta av glittret i vattnet och livet på bryggorna på andra sidan

Bostadsrätter med ljusa rum och öppna planlösningar

Bostäderna i Åstranden 5 har öppna sociala planlösningar och stora ljusinsläpp. Många bostadsrätter har fönster i flera väderstreck och de härliga terrasslägenheterna högst upp i huset har extra takhöjd. Det är verkligen något särskilt med att bo där.

Vakna upp i din nya bostad

Sovrummet i bostadsrätten ligger placerade så att det får ett lugnare och inte lika ljust läge. Perfekt för en god natts sömn och för att vakna i ro. I de större bostäderna har det stora sovrummet en klädkammare i direkt anslutning eller en skjutdörrsgarderob. Det ger en lýxig känsla och gott om bra förvaring för kläder, väskor och skor. Många bostadsrätter har rymliga skjutdörrsgarderober och alla bostäderna har förråd i lägenheten eller i husets källare.

Skanska Bostad i sociala medier