Bostäder med sociala planlösningar och stora ljusinsläpp

Terrasser att drömma om

Att bo i Åstranden 5 innebär att ha hem med balkong eller stor terrass med utsikt över den grönskande gården, parken, strandpromenaden, himlen eller vattnet. Samtliga hem är ritade för att ta vara på det underbara läget invid Bälssatån. Hemmen högst upp i huset har imponerande terrasser som sträcker sig längs med huset från gavel till gavel och ger dig en härlig vy åt alla håll. Längtar du efter att duka upp en sommarmiddag med utsikt så har du hittat rätt.

Gröna gårdar med vattenkontakt

Kvarteret består av tre ståtliga huskroppar vända mot Bällstaviken. Mellan dem breder två gröna, soliga gårdar ut sig. Här finns möjlighet till allt från lek till avkopplande stunder och umgänge vid den mysiga grillplatsen under sommarkvällar. Placeringen av husen ger fin eftermiddagssol över strandpromenaden nedanför och ljus och luft till hemmen, balkongerna och gårdarna. Dessutom ger öppningen mellan husen en kontakt mellan gatan och vattnet. En mur och en grönskande sluttning med trappor ned till strandpromenaden ger dig som bor här en privat känsla samtidigt som du bara har några steg ner till ån.

Livet invid Bällstaån

Några steg ned från gårdarna mellan husen skapas nu en grönskande strandpromenad som ger dig som bor här ännu större tillgänglighet till vattnet och avkopplande promenadstråk genom Mariehäll längs ån. Här kan du sätta dig på en bänk med en god kaffe, titta ut över SUP-brädorna och kajakerna som glider förbi och njuta av glittret i vattnet och livet på bryggorna på andra sidan

Ljusa rum och öppna planlösningar

Hemmen i Åstranden 5 har öppna sociala planlösningar och stora ljusinsläpp. Många hem har fönster i flera väderstreck och de härliga terrasslägenheterna högst upp i huset har extra takhöjd. Det är verkligen något särskilt med att bo där.

Personlig inredning

Köket är av god kvalitet och har släta, vita köksluckor från Marbodal i sitt grundutförande. För att du ska kunna sätta din personliga prägel på ditt kök finns en rad olika tillval som till exempel väggkulörer, golv, kulörer på luckorna samt integrerad kyl och frys som är kostnadsfria eller innebär en extra kostnad. Se till att skapa en känsla och en stil som passar dig. Du har en riktigt spännande tid framför dig.

Vakna upp här

Hemmens sovrum ligger placerade så att det får ett lugnare och inte lika ljust läge. Perfekt för en god natts sömn och för att vakna i ro. I de större hemmen har det stora sovrummet en klädkammare i direkt anslutning eller en skjutdörrsgarderob. Det ger en lýxig känsla och gott om bra förvaring för kläder, väskor och skor. Många hem har rymliga skjutdörrsgarderober och alla hem har förråd i lägenheten eller i husets källare.

Skanska Bostad i sociala medier