Hitta din favorit

Här hittar du ett smakprov på några av de hem vi planerar i Åstranden 5. Allt från smart planerade tvåor till rymliga treor och sociala fyror. Alla med ljusa balkonger och närhet till vattnet. Vi hoppas att du kommer att hitta ett hem som passar just ditt liv.

2 rok, 42 kvm

Stig in i en tvåa med trevligt vinkelkök och gott om matlagningsytor. Hemmet har ett sovrum med förvaring i flera garderober, en härlig balkong som förlänger det kombinerade köket och vardagsrummet under sommarhalvåret. Den öppna planlösningen maximerar golvytan och ger plats för dig och dina vänner.

2,5 rok, 64 kvm

Välkommen in i en generös och luftig tvåa med härliga sociala ytor för vänner och familj. Hemmet har gott om förvaring i klädkammare, förråd och garderober. Från vardagrumsdelen når du den trevliga balkongen där du kan spendera många ljusa kvällar och sommardagar framöver.

3 rok, 77,5 kvm

Hitta hem till en riktigt härlig trea med stora sociala ytor perfekt för dig som gillar att bjuda hem vänner och familj. Det öppna kombinerade vinkelköket och vardagrummet har gott om utrymme för en trevlig matplats samt soffa och fåtöljer. Rummet leder ut till den rymliga ljusa balkongen där du har plats för gröna växter och trevliga utemöbler. Hemmet har gott om förvaring i både förråd och skjutdörrsgarderob.

4 rok, 92,5 kvm

Här hittar du en perfekt fyra för dig och din sociala familj. I det stora kombinerade köket och vardagsrummet väntar många trevliga bruncher och långa middagar med vänner. Härifrån når du hemmets rymliga balkong som kommer att ge dig många sköna stunder framöver. Sovrummen har förvaring för kläder i garderob och skjutdörrsgarderob och hemmet har även en klädkammare. Två badrum gör varje vardagsmorgon smidigare.

 

Några veckor innan säljstarten så presenteras alla planlösningar på hemsidan. 

Dela sidan: