Åstranden 5 Bromma, Stockholm

Säljstarten av de första 34 lägenheterna har precis passerat och vi har en förhoppning om att alla som lämnade in en köpanmälan har blivit kontaktade senast i mitten av denna vecka. Anmäl gärna ditt intresse så missar du inte säljstarten av våra två kommande etapper.

Välkommen till Åstranden 5!
Ulvsunda industriområde är en viktig pusselbit i en större stadsomvandling runt Bällstaviken. I Mariehäll och Ulvsunda pågår en gradvis omvandling från industriområde till en blandad stad med bostäder och verksamheter. I denna detaljplan planeras cirka 400 bostäder, lokaler och förskola. Planområdet ligger i stadsdelen Mariehälls södra del, angränsande till den norra delen av Ulvsunda industriområde, mellan Bällstaviken och Karlsbodavägen. Området utvecklas med nya bostäder i ett bra kommunikationsläge i en attraktiv och strandnära bostadsmiljö vid Bällstaviken.

Kommunikationerna i området är mer än goda, med bara tre minuters gångavstånd till tvärbanan så tar du dig vidare till Alvik på sju minuter och Sundbybergs centrum på tre minuter. Flertalet bussar trafikerar också området. För vardagens inköp blir det också extra smidigt att Bromma Blocks bara ligger 10 minuters promenad bort. 

Park och gångstråk
Planen från Stockholms Stad möjliggör en sammanhängande, allmänt tillgänglig strandpark med gångstråk längs Bällstaviken. Strandparken kommer att fylla en viktig funktion för hela Mariehäll och Ulvsunda industriområde vad gäller grönska, rörelsestråk, vistelse och vattenkontakt. En 2,5 meter bred gångväg planeras med bryggor längs norra strandkanten för att skapa en större vistelseyta och en närhet till vattnet. I den norra delen ges strandparken en mer grön karaktär medan den i södra delen öppnas upp mot Bällstaviken.

Fakta om projektet

Pris 2 980 000 - 9 700 000 kr
Hem till salu 10 av 34
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 2 - 4 rum
Boarea 47,5 - 95,5 kvm
Månadskostnad 3 003 - 5 354 kr
Säljstart 30 mars
Inflyttning Planerad inflyttning 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442
Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Broschyrer och dokument

Hitta ditt nya hem i första huset med bostadsväljare


Se filmen om kvarteret


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Hem från Skanska i sociala medier