Ett grönt kvarter med stadskänsla

Nu planerar vi för ett nytt bostadskvarter i västra Axelsberg, i trevliga Hägersten, en av Stockholms södra förorter. Läget är perfekt för dig som vill bo nybyggt i en lugn och grön miljö, med cykelavstånd till vackra Vinterviken och endast 16 min till T-centralen.

Antal rum: 1-5 RoK
Boarea: 35-105 kvm
Säljstart: 2020
Inflyttning: Planerad inflyttning från 2021

Det händer mycket i Axelsberg
Torget renoveras med nya butiker och mötesplatser och nya bostäder växer fram. Selmedalsvägen ska bättre anpassas för att bli en gata med trevlig stadskaraktär, vilket betyder minskade hastigheter och mer utrymme för människor och nya butiker längs gatan. Här växer också våra nya kvarter fram. Vi planerar för 230 Svanenmärkta hem på båda sidor om Selmedalsvägen. Allt från kvadratsmarta ettor till välplanerade femmor. Grupper av punkthus erbjuder trevliga mötesplatser på torg, mellangårdar och flera lekplatser. Det passar dig som vill leva socialt och samtidigt umgås tryggt med dina barn. Att bo här innebär också att ha nära till service, T-banan och Mälarens strand.

Innergårdar för alla
För oss är det självklart att bidra till en grönare värld och till att bevara den biologiska mångfalden. På gårdarna mellan husen skapar vi därför en miljö som förbättrar förutsättningarna för pollinerande insekter och djur, och som gör livet grönare, skönare och mer avkopplande för dig som ska bo här.

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Anmäl ditt intresse idag!
Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först vid säljpremiären. Anmäl ditt intresse redan idag så får du automatiskt en köplats hos oss och vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om kvarteret i Axelsberg

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst 020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress Warfvinges väg 25
   112 74 Stockholm

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: