Upptäck Bromstensstaden

Stockholm fortsätter att växa och frodas. Nu är det dags att utveckla Bromstens gamla industriområde för att göra verklighet av visionen ”Bromstensstaden” – ett stort ombyggnadsprojekt med över 1000 nya bostäder, flera nya restauranger, caféer, butiker parker och trivsamma promenadstråk. Detta kommer innebära många nya möjligheter att arbeta, idrotta, handla och umgås i området.

Antal rum: 1 - 5
Boarea: 37-102
Säljstart: Våren 2019
Inflyttning: Sommaren 2021

Tidplan för Bromstensstaden

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Besiktning
Inflyttning

Bromstensstaden kommer på så vis att bli en naturlig förlängning av den fina småstadsmiljö som idag finns i Spånga Centrum, där du hittar ett ännu större utbud av både service och kommunikationer. I nya Bromstensstaden kommer både stora och små kunna trivas i trygga omgivningar och ha cykelavstånd till det mesta du behöver i vardagen.

Bromsten har sedan många år tillbaka förknippats med en blomstrande street art-kultur, industriell tillverkning och lummiga grönområden i och med närheten till Bällstaån. Vi är väldigt stolta över att få chansen att utveckla och modernisera stadsdelen som skall bli en ny, urban förstad till Stockholm. I vårt kvarter kan du välja mellan moderna, välplanerade hem om 1-5 rum och kök. Många av lägenheterna kommer att bli kvadratsmarta tvåor och treor, med stilrena materialval och härliga ljusinsläpp. Vi lägger alltid stor omsorg om att skapa hem som är enkla att göra personliga och anpassa efter din livsstil. Hemmet är ju den plats där man vill trivas, umgås och ibland bara vara. Här får du alla möjligheter att bo som du lever.

Anmäl dig redan nu!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för Bromstensstaden, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljpremiären. Självklart är det helt kostnadsfritt att anmäla ditt intresse i våra projekt.

Är du nyfiken och vill veta mer om utveckligen av Bromstensstaden? Besök gärna Stockholm Stads webbsida».

Svanenmärkta hem


Bromstensstaden är Svanenmärkt

Ett av de största valen vi gör här i livet är hur vi väljer att bo. Det är viktigt att du får ett hem du trivs i, men också att vi alla gör ett gott val för miljön. Genom att bo i Bromstensstaden gör du ett bra och framförallt enkelt miljöval, som gör att du faktiskt räddar världen lite grann varje dag.

Läs mer om vad det innebär att bo i ett Svanenmärkt hem »

Bra lokaler med plats för kundnära verksamhet


Söker du lokal för din verksamhet?

I kvarteret kommer det finnas bra lokaler med plats för kundnära verksamhet. Om du redan nu vet med dig att din verksamhet letar nytt, bättre eller modernare, hör av dig till mig på Skanska. Kanske finns möjlighet att anpassa lokalen efter dina specifika önskemål.

För mer information kontakta:

Oscar Månsson
Projektutvecklare
010 449 03 86
oscar.mansson@skanska.se 

bromstensstaden_kolumnbild.jpg

Karta


Avstånd till platser

En ny urban förstad till Stockholm

bromstensstaden_arkitektskiss_2_945x500.jpg

bromstensstaden_arkitektskiss_1_945x500.jpg

Närområdet

Upptäck Bromstensstaden - en urban förstad 13 minuter från city!

Från våra kvarter är det knappt 10 minuters promenad till Spånga station där du kan hoppa på pendeln och stiga av vid Stockholms central 13 minuter senare. Idag finns det redan avgångar varje kvart och men med utbyggnad av den existerande järnvägen så kommer Spånga att få tätare trafik

Våra två kvarter kommer att ligga i anslutning till ett charmigt småhusområde som omges av natur och grönska.

om_bromstensstaden_barnfamilj_945x500.jpg

om_bromstensstaden_stockholm.jpg

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Bromstensstaden

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via email »

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.