Upptäck Bromstensstaden

Stockholm fortsätter att växa och frodas. Nu är det dags att utveckla Bromstens gamla industriområde för att göra verklighet av visionen ”Bromstensstaden” – ett stort ombyggnadsprojekt med över 1000 nya bostäder, flera nya restauranger, caféer, butiker parker och trivsamma promenadstråk. Detta kommer innebära många nya möjligheter att arbeta, idrotta, handla och umgås i området.

Välkommen till nya Bromstensstaden!
Bromstensstaden kommer på så vis att bli en naturlig förlängning av den fina småstadsmiljö som idag finns i Spånga Centrum, där du hittar ett ännu större utbud av både service och kommunikationer. I nya Bromstensstaden kommer både stora och små kunna trivas i trygga omgivningar och ha cykelavstånd till det mesta du behöver i vardagen.

Bromsten har sedan många år tillbaka förknippats med en blomstrande street art-kultur, industriell tillverkning och lummiga grönområden i och med närheten till Bällstaån. Vi är väldigt stolta över att få chansen att utveckla och modernisera stadsdelen som skall bli en ny, urban förstad till Stockholm. I vårt kvarter kan du välja mellan moderna, välplanerade hem om 1-5 rum och kök. Många av lägenheterna kommer att bli kvadratsmarta tvåor och treor, med stilrena materialval och härliga ljusinsläpp. Vi lägger alltid stor omsorg om att skapa hem som är enkla att göra personliga och anpassa efter din livsstil. Hemmet är ju den plats där man vill trivas, umgås och ibland bara vara. Här får du alla möjligheter att bo som du lever.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: 37 - 102 kvm
Säljstart: hösten 2021
Inflyttning: våren 2023

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Anmäl dig redan nu!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för något av våra kvarter, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljstarten. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter samt vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. 

Svanenmärkta hem


Bromstensstaden är Svanenmärkt

Ett av de största valen vi gör här i livet är hur vi väljer att bo. Det är viktigt att du får ett hem du trivs i, men också att vi alla gör ett gott val för miljön. Genom att bo i Bromstensstaden gör du ett bra och framförallt enkelt miljöval, som gör att du faktiskt räddar världen lite grann varje dag.

Läs mer om vad det innebär att bo i ett Svanenmärkt hem »

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

En ny urban förstad till Stockholm

Arkitektskiss som visar tidig vision.

Arkitektskiss som visar tidig vision.

Närområdet

Upptäck Bromstensstaden - en urban förstad 13 minuter från city!

Från våra kvarter är det knappt 10 minuters promenad till Spånga station där du kan hoppa på pendeln och stiga av vid Stockholms central 13 minuter senare. Idag finns det redan avgångar varje kvart och men med utbyggnad av den existerande järnvägen så kommer Spånga att få tätare trafik

Våra två kvarter kommer att ligga i anslutning till ett charmigt småhusområde som omges av natur och grönska.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Bromstensstaden

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: