Bromstensstaden Spånga, Stockholm

Upptäck Bromstensstaden

Stockholm fortsätter att växa och frodas. Nu är det dags att utveckla Bromstens gamla industriområde för att göra verklighet av visionen ”Bromstensstaden” – ett stort ombyggnadsprojekt med över 1000 nya bostäder, flera nya restauranger, caféer, butiker parker och trivsamma promenadstråk. Detta kommer innebära många nya möjligheter att arbeta, idrotta, handla och umgås i området.

Välkommen till nya Bromstensstaden!
Bromstensstaden kommer på så vis att bli en naturlig förlängning av den fina småstadsmiljö som idag finns i Spånga Centrum, där du hittar ett ännu större utbud av både service och kommunikationer. I nya Bromstensstaden kommer både stora och små kunna trivas i trygga omgivningar och ha cykelavstånd till det mesta du behöver i vardagen.

Bromsten har sedan många år tillbaka förknippats med en blomstrande street art-kultur, industriell tillverkning och lummiga grönområden i och med närheten till Bällstaån. Vi är väldigt stolta över att få chansen att utveckla och modernisera stadsdelen som skall bli en ny, urban förstad till Stockholm. I vårt kvarter kan du välja mellan moderna, välplanerade hem om 1-5 rum och kök. Många av lägenheterna kommer att bli kvadratsmarta tvåor och treor, med stilrena materialval och härliga ljusinsläpp. Vi lägger alltid stor omsorg om att skapa hem som är enkla att göra personliga och anpassa efter din livsstil. Hemmet är ju den plats där man vill trivas, umgås och ibland bara vara. Här får du alla möjligheter att bo som du lever.

Fakta om projektet

Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1 - 5 rum
Boarea 37 - 102 kvm
Säljstart våren 2023
Inflyttning hösten 2025

Svanenmärkta hem


Bromstensstaden är Svanenmärkt

Ett av de största valen vi gör här i livet är hur vi väljer att bo. Det är viktigt att du får ett hem du trivs i, men också att vi alla gör ett gott val för miljön. Genom att bo i Bromstensstaden gör du ett bra och framförallt enkelt miljöval, som gör att du faktiskt räddar världen lite grann varje dag.

Läs mer om vad det innebär att bo i ett Svanenmärkt hem.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier