Ett lugnare liv ett stenkast från pulsen

Nu planerar vi för ett nytt bostadskvarter intill Kristinebergs IP och Slottsparken, 500 meter från Hornsberg Strand. Platsen har ett lugnt läge, perfekt för dig som vill bo ostört men med city en kort cykeltur bort. Här lever du ett bekvämt liv i ett nybyggt hem med träningsanläggningar, lekplatser, parker och kajpromenader nära till hands. Valen är många och bara dina.

Välkommen till vårt nya kvarter Norra Kristineberg!
Under de senaste tio åren har vi sett Hornsbergs växa upp till en populär plats att bo på, mycket tack vare lugnet och närheten till vattnet. Idag är området etablerat och att bo här innebär att ha allt du behöver nära till hand. Utbudet i city ligger bara en kort resa med buss eller tunnelbana bort. I vårt nya kvarter Norra Kristineberg är det enkelt att umgås med vänner och familj både på den gröna gården och i de öppna ljusa hemmen. Här planerar vi för Svanenmärkta hem om 28 – 105 kvadrat, allt ifrån ettor till sexor. Hemmen har utsikt mot Kristinebergs idrottsplats eller det trevliga torget och de lugna stadsgatorna.   

I Hornsberg kan du njuta av ett träningspass längs med Karlbergskanalen, en kaffe invid vattnet och en avslappnad eftermiddag med barnen i Uggleparken ett stenkast hemifrån. Under sommarhalvåret lockar Hornsberg med generösa trädäck, gräsytor och uteserveringar mot den glittrande Ulvsundasjön. Här hittar du den perfekta platsen att njuta av solen på en filt.

Inte långt från Hornsberg ligger härliga Rålambshovsparken där du kan möta upp vännerna för att spela boule och äta middag på en filt efter jobbet, eller svettas tillsammans på ett gympapass. Ett stenkast därifrån ligger mysiga Smedsuddsbadet där du och barnen kan ta ett kvällsdopp i Riddarfjärden. Att bo nybyggt och renoveringsfritt innebär att du kan njuta av ett helt perfekt läge i Stockholm.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 1 - 6 rum
Boarea: 28 - 105 kvm
Säljstart: 2026
Inflyttning: 2028

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Anmäl dig redan nu!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för något av våra kvarter, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljstarten. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter samt vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. 

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Norra Kristineberg

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: