Norra Kristineberg Kungsholmen, Stockholm

Ett lugnare liv ett stenkast från pulsen

Nu planerar vi för ett nytt bostadskvarter intill Kristinebergs IP och Slottsparken, 500 meter från Hornsberg Strand. Platsen har ett lugnt läge, perfekt för dig som vill bo ostört men med city en kort cykeltur bort. Här lever du ett bekvämt liv i ett nybyggt hem med träningsanläggningar, lekplatser, parker och kajpromenader nära till hands. Valen är många och bara dina.

Välkommen till vårt nya kvarter Norra Kristineberg!
Under de senaste tio åren har vi sett Hornsbergs växa upp till en populär plats att bo på, mycket tack vare lugnet och närheten till vattnet. Idag är området etablerat och att bo här innebär att ha allt du behöver nära till hand. Utbudet i city ligger bara en kort resa med buss eller tunnelbana bort. I vårt nya kvarter Norra Kristineberg är det enkelt att umgås med vänner och familj både på den gröna gården och i de öppna ljusa hemmen. Här planerar vi för Svanenmärkta hem om 28 – 105 kvadrat, allt ifrån ettor till sexor. Hemmen har utsikt mot Kristinebergs idrottsplats eller det trevliga torget och de lugna stadsgatorna.   

I Hornsberg kan du njuta av ett träningspass längs med Karlbergskanalen, en kaffe invid vattnet och en avslappnad eftermiddag med barnen i Uggleparken ett stenkast hemifrån. Under sommarhalvåret lockar Hornsberg med generösa trädäck, gräsytor och uteserveringar mot den glittrande Ulvsundasjön. Här hittar du den perfekta platsen att njuta av solen på en filt.

Inte långt från Hornsberg ligger härliga Rålambshovsparken där du kan möta upp vännerna för att spela boule och äta middag på en filt efter jobbet, eller svettas tillsammans på ett gympapass. Ett stenkast därifrån ligger mysiga Smedsuddsbadet där du och barnen kan ta ett kvällsdopp i Riddarfjärden. Att bo nybyggt och renoveringsfritt innebär att du kan njuta av ett helt perfekt läge i Stockholm.

Fakta om projektet

Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1 - 6 rum
Boarea 28 - 105 kvm
Säljstart 2028
Inflyttning 2030

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier