Skarpnäcks Entré Stockholm

Lev drömmen om ett grönare och bekvämare liv

Skarpnäcks Entré växer fram intill Gamla Tyresövägen i Skarpnäck, Stockholm. Kvarteret ligger nära ett fint skogsområde och ett stenkast från din port hittar du bra kommunikationer och service. Hitta hem här och upplev hur bekvämt livet kan vara.

Välkommen till ditt nya kvarter!
Här har du lyxen att bo nära fina grönområden, sjön Flaten, bra vardagsservice, en ny förskola, tunnelbanan, och att ha busshållplatsen direkt utanför din port. Skarpnäcks Entré passar dig som hellre lägger tid på familj och vänner istället för långa resor, bilköer och renovering. Hemmen här är ljusa och välplanerade, har bra förvaring och vi kan lova att du inte behöver ödsla helgerna åt målarfärg. Gården är härligt grön, området är lugnt och har hemtrevlig känsla. Här blir livet bekvämare!  

Svanenmärkt för dig och miljön!svanenmarkt-logo
I Skarpnäcks Entré kan du svana* ditt nya hem från Skanska. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 
*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Anmäl ditt intresse redan nu!
Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för Skarpnäcks Entré, desto större chans har du att välja det hemmet som passar dig bäst på säljpremiären. Självklart är det helt kostnadsfritt att anmäla ditt intresse i våra projekt.

Fakta om projektet

Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1 - 5 rum
Boarea 29 - 105 kvm
Säljstart våren 2024
Inflyttning 2026

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier