Hidden

Handplockade material

De är utformade av våra erfarna inredare som gjort ett genomtänkt urval av produkter, form och kulörer för att skapa en inredning som ger harmoni och som är enkel att trivas i, oavsett vad du personligen gillar. Materialen är handplockade för att hålla över tid och alla produkter kommer från välrenommerade varumärken.

SAND – Skandinaviska toner

När du kliver in i bostadsrätterna som är inredda i stilen SAND möts du av en skandinavisk känsla och en naturlig trevlig värme i rummen. Helhetsintrycket av det öppna eller halvöppna köket och vardagsrummet är ljust, men med en ton av varm sand. Golven är vitpigmenterade vilket ger ett genomgående ljust och varmt trägolv. Köket har en mjuk beige färg som växlar mot ljusgrå. Handtagen är diskreta och adderar en rostfri detalj. Alla vitvaror i köket är integrerade vilket ger en mjukare framtoning och ett mer exklusivt intryck. Här är det enkelt för dig att addera personlighet i form av vackra detaljer som krukor, handdukar, mattor med mera. Några av bostäderna i stilen SAND får en bänkskiva i sten med en mild grå ton som kompletterar snickerierna. Andra är inredda med en bänkskiva i ett diskret mönster som flörtar med både värmen i kökssnickerierna och den milda grå tonen. Du finner den faktiska inredningen för respektive lägenhet under Bostäder till salu.

Kök med inredningsstil SAND

FRÖ – Karaktär och känsla

Bostadsrätter med inredningen i stilen FRÖ har en elegant, modern något mörkare stil i jämförelse med Sand. Intrycket präglas av karaktär och mönster. Golvet är vitpigmenterat för ett genomgående ljust och varmt trägolv som kontrasterar fint mot de grå sobra köksluckorna. Den grå kulören har en varm ton som ger ett tidsenligt och snyggt uttryck. Handtagen är diskreta och adderar en rostfri detalj. De integrerade vitvarorna i köket skapar en stilren, enhetlig och elegant känsla som det är enkelt att själv addera kulörer till i form av till exempel en matta, matsalsstolar eller annan personlig inredning. I några av bostäderna som är inredda i stilen FRÖ har köket fått en ljusgrå stenskiva. Det är en vacker lugn sten med ett subtilt mönster. I övriga hem inredda i FRÖ har bänkskivan ett fint mönster som flörtar med värmen i kökssnickerierna, men ljusnar upp intrycket i köket en aning. Du finner den faktiska inredningen för respektive lägenhet under Bostäder till salu.

Kök med inredningsstil FRÖ.

Badrum med hotellkänsla

Badrummen i samtliga bostadsrätter följer kökets moderna grundidé. Den sobra stilen och inramningen skapar en modern hotellkänsla. Både golvklinker och väggkakel är snyggt sandfärgade och sättning är klassisk. Allt material till väggar, golv och tak, porslin, blandare och duschvägg är väl valda utifrån kvalitet och hållbarhet. När du flyttar in sätter du enkelt din personliga prägel på ditt badrum med snygga handdukar, tvålar, grönt och vackra ting.