Hidden

Livet invid Bällstaån

När du har flyttat in i Åstranden 5 har du Bällstaån precis utanför ditt fönster. Ån rinner ut i Bällstaviken i Ulvsundasjön som i sin tur är en del av Mälaren. Att leva nära vatten ger ett speciellt lugn och en möjlighet till avkopplande ljusa stunder på balkongen eller invid de stora fönstren året om. Längs med Bällstaviken kan du spendera soliga dagar på bryggorna, lägga till med båt samt ta långa promenader. I samband med områdets förändring från industri till bostadsområde så planeras en 2,5 meter bred gångväg med bryggor längs norra strandkanten. Det betyder att du som lever här får större ytor för rekreation och större närhet till vatten. I den norra delen får strandparken en grön karaktär medan den i södra delen öppnas upp mot Bällstaviken.

Kommunikationer

Här i ditt nya kvarter har du bra kommunikationer till bland annat Stockholms city och Alvik nära till hands. Tvärbanans närmaste station Karlsbodavägen ligger tre minuters promenad från din port och flera bussar trafikerar området. Både pendeltåget och tunnelbana finns på behändigt avstånd i Sundbybergs centrum. Här är vardagen smidig, även utan bil.

Bromma flygplats

Behöver du ta dig längre bort än till Stockholm city finns Bromma flygplats på kort avstånd hemifrån. För dig som pendlar i jobbet är det ett stort plus.

Allt du behöver nära till hands

Du som föredrar att ha nära till både vardagsservice och riktigt bra shopping har hittat hem. Bromma Blocks med sitt stora utbud av allt från mode och skönhet till de stora kedjorna inom sport samt Coop Forum ligger på gångavstånd från Åstranden 5. Du har ingen anledning att shoppa någon annanstans än i ditt eget kvarter.

Sundbyberg

Trevliga Sundbybergs centrum ligger en kort promenad hemifrån. Här hittar du ett brett utbud av restauranger, mysiga kaféer och småbutiker. Dessutom finns vardagsservice som apotek, vårdcentral, livsmedelsbutiker mm.

Nutid

Ulvsunda industriområde är en viktig pusselbit i den stora omvandlingen runt Bällstaån. På bilden ser du att det idag finns kontor på platsen där Åstranden 5 ska växa fram. Kontorsbyggnaderna är på väg att rivas för att ge plats åt ditt kvarter, och även indutsribyggnaderna i söder kommer att rivas för att ge plats åt bostäder. I norr angränsar tomten mot ett befintligt kvarter med bostadsrätter uppförda under 2000-talet.

Framtid

Så här kommer området vid Bällstaån att se ut när Åstranden 5 är uppbyggt och du flyttat in. Då utnyttjas det attraktiva läget invid ån bättre, så att du som bor här kan vakna med utsikt över vatten varje dag och människor i området kan ta sina helgpromenader längs med ån.