Hidden

360-graders rundvandring

Här har vi satsat på bra gemensamhetsytor, ett inredningssortiment med hög standard och i flera lägenheter finns klädkammare i masterbedroom. Ta en 360-graders rundvandring i de olika bostadsrätterna.

Sociala fyran

Välkommen in i denna sociala och välplanerade fyra med ett fantastiskt ljusinsläpp. Den stora balkongen mot Bällstaån blir en given favoritplats under sommarhalvåret med gott om plats för umgänge med familj och vänner. Dessutom har du tillgång till två badrum och bra förvaring.

Trea med gott om förvaring

Välkommen upp till denna generösa trea med en 84 kvadratmeter stor terrass som sträcker sig från väster till öster mot Bällstaån. Inuti njuter du av ett fantastiskt ljusinsläpp, en imponerande takhöjd i hemmets sociala delar, två badrum och bra förvaring. Dessutom kan du välja till ett extra sovrum.

Ljus bostad med balkong i söderläge och bra förvaring

I den här ljusa sociala trean njuter du av en stor balkong i söderläge och en glimt av Bällstaån. Den sociala planlösningen ger gott om plats för umgänge och här hittar du gott om förvaring i en rymlig klädkammare samt skjutdörrsgarderob och garderob.