Hidden

Välkommen!

Drömmer du om en välplanerad lägenhet nära naturområde? Fredagen den 7 juni har du en ny chans att hitta en nyproducerad lägenhet med öppen planlösning, centralt beläget i Järvastaden. I Kaprifolen finns det nu tretton nya bostäder, samtliga med en balkong, terrass eller uteplats och bra förvaring.

Försäljningen börjar fredagen den 7 junil och du, vi är med dig hela vägen!

Du är välkommen på visning 9 juni kl. 10:30-11:30 då vi öppnar upp alla tillgängliga lägenheter i två trapphus. Adressen är Torrängsgatan 1, Solna

 

Se filmen om kvarteret och vår försäljningsprocess

Vi har tagit fram en film som beskriver kvarteret, förklarar vår försäljningsprocess och visar hur du gör en köpanmälan.

1. Anmäl ditt intresse för att få en plats i kön

Ju tidigare du gjorde din intresseanmälan till det här kvarteret, desto längre fram i kön har du hamnat. Det betyder att du har större chans att få välja just den bostad du helst vill ha. Det är inte nödvändigt att göra en intresseanmälan för att köpa en bostadsrätt i kvarteret.

2. Hitta din bostad i bostadsväljaren

Ta dig tid att gå igenom bostäderna i bostadsväljaren. Vilken bostad passar dig? Vill du ha en balkong med kvällssol eller morgonsol? Bor du helst högst upp i huset eller på gaveln bredvid torget? Hitta dina favoriter i kvarteret och förbered dig för ditt val.

3. Gör din köpanmälan 7-10 juni

Nu får du en ny chans att göra en köpanmälan. Anmälan till lägenheterna öppnar kl. 12, fredagen den 7 juni. Det innebär att du anmäler ditt intresse för en eller flera bostäder som du vill köpa. Det är viktigt att du rangordnar och placerar den bostaden du är mest intresserad av först. Välj dina favoriter och skicka senast måndagen den 10 juni kl. 23:59.

4. Din mäklare går igenom köpanmälningar

När tiden för köpanmälan löper ut måndagen den 10 juni kl. 23:59, stänger din mäklare möjligheten att anmäla köpintresset för bostadsrätterna. Sedan börjar mäklaren att sortera samtliga bokningar för att ta dig och de andra köparna vidare enligt turordning i köpprocessen.

5. Din mäklare kontaktar dig med ett erbjudande

Beroende av din köplats blir du inom kort kontaktad av din mäklare. Då får du chansen att välja den bostad som passar dig allra bäst. Se till att vara förberedd, vi vill ha ditt svar samma dag.

6. Det är dags att skriva kontrakt

Nu är det äntligen tid för att skriva kontrakt. Avtalet som skrivs är ett upplåtelseavtal som är ett bindande avtal och som innebär att du blir medlem i bostadsrättsföreningen. I samband med tecknandet betalar du 10% av köpesumman.
Stort grattis till din nya bostad i Kaprifolen!

En extra trygghet utan kostnad när du vill flytta

Vårt skräddarsydda trygghetspaket Skanska GodAffär™ ingår alltid utan extra kostnad när du köper en bostad från oss. Den skyddar dig mot dubbla boendekostnader i 12 månader efter tillträde. Du får dessutom ett tillträdesskydd och en begränsning av dina kostnader vid sjukdom eller arbetslöshet före tillträde.

Har du några frågor? Kontakta mig!