Lägenhet 1111

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 1111
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 1111
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 1111
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 1111

Välkommen in i denna trevliga 1,5:a med öppen planlösning och balkong.

En välkomnande entré med plats för avhängning och garderob öppnar upp detta ljusa hem. Kök och vardagsrum har en öppen social planlösning och vilket gör det enklare att anpassa matplatsen efter antalet middagsgäster. Här får dina vänner gott om plats! Rummet får gott om ljus från stora fönster mot den gröna gården.
Balkongen har ett trevligt läge mot gården.

I den privata delen av hemmet hittar du sovrummet med fönster mot gården och två garderober med plats för dina kläder. Även i passagen utanför sovrummet finns en garderob och ett städskåp. Här hittar du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch och kombimaskin för att spara på golvytan. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Det finns även väggskåp för extra förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Det erbjuder bland annat trestavig ekparkett, köksinredning med släta vita luckor från Marbodal och miljöklassade vitvaror. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum. I många hem kan du välja badkar som tillval och badrummen är utrustade med kommoder och lådfronter i vitt från Vedum samt tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. De mindre lägenheter har kombimaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 39,5 kvm
Antal rum 1,5
Våningsplan 1 av 5
Nummer 1111
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2020

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier