Lägenhet 1152

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 1152
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 1152
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 1152
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 1152

Följ med in högst upp i huset till en trevlig trea med stor terrass i två väderstreck och gott om plats för dina vänner.

En välkomnande entré med plats för avhängning öppnar upp denna härliga trea. Från entrén kliver du direkt in i det trivsamma vardagsrummet som ger dig chans att möblera med både soffa och flera fåtöljer. Rummet har stora fönster mot den trevliga småstadsgatan utanför kvarteret.

Innanför vardagsrummet hittar du hemmets större sovrum med plats för en dubbelsäng och två sängbord. Dina kläder och saker får gott om utrymme i en rymlig klädkammare med städskåp. Från rummet når du den stora terrassen som sträcker sig runt lägenheten i två väderstreck.

Åt vänster från entrén når du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Mitt emot badrummet ligger hemmets mindre sovrum med plats för en säng, sängbord och en garderob där du kan förvara kläder. Sovrummet får ljus ifrån två fönster.

Det generösa köket passar dig som gillar att bjuda familj och vänner på middag och brunch. U-köket ger dig gott om plats för matlagning och den stora golvytan gör det möjligt att anpassa matplatsen efter antalet gäster. Under sommarhalvåret förlängs köket av den stora terrassen i soligt söderläge mot gågatan utanför kvarteret. Här kommer du att kunna njuta av många långa helgfrukostar och sköna stunder i en solstol framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Det erbjuder bland annat trestavig ekparkett, köksinredning med släta vita luckor från Marbodal och miljöklassade vitvaror. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum. I många hem kan du välja badkar som tillval och badrummen är utrustade med kommoder och lådfronter i vitt från Vedum samt tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. De mindre lägenheter har kombimaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 69,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 5 av 5
Nummer 1152
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2020
Egenskaper Takterrass, Klädkammare

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier