Lägenhet 2143

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 2143
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 2143
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 2143
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 2143

Följ med in i en trevlig trea med två balkonger i olika väderstreck och gott om plats för familj och vänner.

En välkomnande entré med plats för kläder i en skjutdörrsgarderob öppnar upp denna härliga trea. Rakt fram hittar du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Till vänster om entrén ligger hemmets större sovrum med plats för dubbelsäng, två sängbord och bra förvaring för dina kläder i tre garderober. Rummet har ett stort fönster mot den lugna gården så att du kan vädra ostört under varma sommarnätter.

Vägg i vägg med sovrummet finns det härliga köket som passar dig som gillar att bjuda familj och vänner på middag och brunch. Vinkelköket ger gott om plats att laga mat på och matplatsen har rum för många gäster. Under sommarhalvåret förlängs köket av den mysiga balkongen i härligt sydostläge mot den gröna gården. Här kommer du att njuta av många långa helgfrukostar och sköna stunder framöver.

Till höger om entrén hittar du det trivsamma och rymliga vardagsrummet som ger dig chans att möblera med både soffa och fåtöljer. Här finns även en naturlig något avskild yta, perfekt för ett skrivbord eller favoritfåtöljen. Rummet får mycket ljus från flera fönster och härifrån når du även hemmets andra generösa balkong ut mot den trevliga småstadsgatan. Här är det kvällssol och en perfekt plats att duka upp middagar med vänner.

 

Innanför vardagsrummet ligger hemmets mindre sovrum med plats för en säng, sängbord och två garderober där du kan förvara kläder. Rummet har även gott om utrymme för en arbetsplats.  

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Det erbjuder bland annat trestavig ekparkett, köksinredning med släta vita luckor från Marbodal och miljöklassade vitvaror. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum. I många hem kan du välja badkar som tillval och badrummen är utrustade med kommoder och lådfronter i vitt från Vedum samt tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. De mindre lägenheter har kombimaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 81,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 4 av 4
Nummer 2143
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Maj 2020
Egenskaper Balkong

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier