Lägenhet 3101

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 3101
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 3101
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 3101
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 3101

Följ med in på entrévåningen till en rymlig trea med trevlig planlösning och uteplats mot den gröna gården.

En välkomnande entré med plats för avhängning i en skjutdörrsgarderob med städskåp öppnar upp denna trevliga trea. Rakt fram hittar du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval.
Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Till vänster om entrén hittar du hemmets större sovrum med plats för en dubbelsäng, två sängbord och tre garderober för dina kläder. Rummet har fönster mot den lugna gården så att du kan vädra utan att bli störd under varma sommarnätter.

Vägg i vägg med sovrummet finns det generösa vardagsrummet som ger dig chans att möblera med både soffa och flera fåtöljer. Under sommarhalvåret förlängs rummet med den mysiga uteplatsen mot kvarterets gröna gård. Platsen är perfekt för långa helgfrukostar och sköna soliga stunder med en pod i öronen.

Till höger om entrén ligger hemmets stora luftiga kök som passar dig som gillar att bjuda familj och vänner på middag och brunch. Vinkelköket ger dig gott om plats för matlagning och matplatsen rymmer många gäster. Innanför köket ligger hemmets mindre sovrum som rymmer en säng, sängbord samt en arbetsplats. Två garderober ger bra förvaring för dina kläder.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 82,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 4
Nummer 3101
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Inflyttningsklar
Egenskaper Uteplats

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier