Lägenhet 4121

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 4121
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 4121
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 4121
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 4121

Välkommen in i denna trevliga och luftiga etta med öppen planlösning.

En välkomnande entré med plats för avhängning, garderob samt ett städskåp öppnar upp denna kvadratsmarta etta. Kök och vardagsrum har en öppen social planlösning och skapar ett luftigt rum som är perfekt för dig som gillar att ha vänner över på middag, brunch eller mysiga filmkvällar. Rummet får ljus från tre fönster mot den trevliga småstadsgatan utanför. Sängen får sin naturliga plats i en del av rummet och i andra änden hittar du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring. Utanför badrummet finns tre garderober med bra förvaringsmöjligheter för dina kläder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Det erbjuder bland annat trestavig ekparkett, köksinredning med släta vita luckor från Marbodal och miljöklassade vitvaror. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum. I många hem kan du välja badkar som tillval och badrummen är utrustade med kommoder och lådfronter i vitt från Vedum samt tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. De mindre lägenheter har kombimaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 35 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 2 av 6
Nummer 4121
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Augusti 2020

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier