Lägenhet 4132

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 4132
1 / 7 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 4132
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 4132
2 / 7 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 4132
Bilden visar Klövern, Täby Park, Täby, 4132
3 / 7 - Bilden visar Klövern, Täby Park, Täby, 4132
Här hittar du kök med gott om förvaring
4 / 7 - Här hittar du kök med gott om förvaring
Masterbedroom med både balkong och klädkammare
5 / 7 - Masterbedroom med både balkong och klädkammare
Här finns rum för dina små
6 / 7 - Här finns rum för dina små
I hörnlägenheterna mot Boulevarden hittar du rymliga balkonger
7 / 7 - I hörnlägenheterna mot Boulevarden hittar du rymliga balkonger

Kliv in i en härligt planerad familjefyra med öppen social planlösning, bra förvaring i klädkammare, en gästtoalett och två balkonger.

När du öppnar dörren till denna fyra möts du av en välkomnande entré med avhängning i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Direkt till vänster i entrén hittar du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Till höger om entrén hittar du en extra gästtoalett med dusch. Det underlättar under stressiga morgnar när många i familjen ska iväg samtidigt. Strax utanför ligger två av hemmets tre sovrum. Det större har plats för en dubbelsäng och två sängbord. Härifrån når du också hemmets mindre balkong mot den trevliga småstadsgatan utanf��r. En perfekt plats att njuta av ditt morgonkaffe! I den stora klädkammaren i anslutning till rummet ryms dina kläder, familjens vinterkläder och barnens leksaker. Det mindre sovrummet har plats för en säng och ett sängbord.

Rakt fram i entrén ligger hemmets kök med gott om plats för matlagning. Matplatsen rymmer många gäster, får ljus från fönster i olika väderstreck och öppnar upp sig mot det rymliga vardagsrummet. Den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör hemmet perfekt för dig som gillar att ha vänner och familj över på middag och brunch. Under sommarhalvåret förlängs rummet med den stora balkongen där du kommer att avsluta många trevliga vår- och sommarkvällar framöver.

Innanför vardagsrummet hittar du det tredje sovrummet som rymmer en säng och ett sängbord.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Det erbjuder bland annat trestavig ekparkett, köksinredning med släta vita luckor från Marbodal och miljöklassade vitvaror. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum. I många hem kan du välja badkar som tillval och badrummen är utrustade med kommoder och lådfronter i vitt från Vedum samt tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. De mindre lägenheter har kombimaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 107,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 3 av 6
Nummer 4132
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Augusti 2020
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier