Lägenhet 4143

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 4143
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 4143
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 4143
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 4143

Välkommen in i denna rymliga tvåa med öppen planlösning och stora fönster mot den gröna gården.

En välkomnande entré med plats för avhängning och ett städskåp öppnar upp denna luftiga och sociala tvåa. I anslutning till entrén finns ett utrymme perfekt för en arbetsplats och därefter når du hemmets sovrum. Rummet har med plats för en säng och sängbord och gott om förvaring i en stor skjutdörrsgarderob. Fönstret är mot den lugna gården vilket innebär att du kan vädra utan att bli störd under varma vår- och sommarkvällar.

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet har en öppen social planlösning som är perfekt för dig som gillar att ha vänner över på middag eller brunch. Den stora golvytan gör det möjligt att anpassa matplatsen efter antalet gäster. Rummet får ljus från stora fönster mot den gröna gården. Här kommer morgonsolen att lysa in och förgylla många långa helgfrukostar framöver.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 55 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4 av 6
Nummer 4143
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Inflyttningsklar

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier