Lägenhet 4161

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 4161
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 4161
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 4161
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 4161

Följ med in högst upp i huset till en trevlig trea med härlig terrass, en balkong och gott om plats för dina vänner.

En välkomnande och ljus entré med plats för avhängning och en garderob öppnar upp denna härliga trea. Direkt till höger i entrén hittar du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Mitt emot badrummet ligger hemmets mindre sovrum med plats för en säng, sängbord och en garderob där du kan förvara kläder.

Vidare in i hemmet hittar du det trivsamma vardagsrummet som ger dig chans att möblera med både soffa och fåtöljer. Rummets har två fönster mot den trevliga småstadsgatan utanför kvarteret. Härifrån når du också en stor balkong med kvällssol där du kommer att spendera många sommarkvällar framöver.

I en avskild del av vardagsrummet finns tre garderober samt ett städskåp med bra förvaring. Strax intill ligger hemmets större sovrum med plats för en dubbelsäng och två sängbord samt en garderob.

Åt vänster från entrén sett finns det trevliga köket som passar dig som gillar att bjuda familj och vänner på middag och brunch. Matplatsen har rum för sex gäster och golvytan gör det möjligt att anpassa matplatsen efter fler gäster. Under sommarhalvåret förlängs köket av den stora terrassen mot den trevliga gatan utanför kvarteret. Här kommer du att kunna njuta av många sommarmiddagar med vänner.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Det erbjuder bland annat trestavig ekparkett, köksinredning med släta vita luckor från Marbodal och miljöklassade vitvaror. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum. I många hem kan du välja badkar som tillval och badrummen är utrustade med kommoder och lådfronter i vitt från Vedum samt tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. De mindre lägenheter har kombimaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 72 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 6 av 6
Nummer 4161
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Augusti 2020
Egenskaper Balkong, Takterrass

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier