Lägenhet 5101

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 5101
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 5101
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 5101
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 5101

Välkommen in på entrévåningen i denna trevliga tvåa med öppen planlösning och uteplats i söderläge.

En välkomnande entré med plats för avhängning öppnar upp denna sociala och yteffektiva tvåa. Från entrén når du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Det finns även väggskåp för extra förvaring. Mitt emot badrummet ligger hemmets sovrum med plats för en säng och sängbord. Rummet har två garderober där du kan förvara dina kläder samt ett fönster mot den lugna gården.

Kök och vardagsrum har en öppen social planlösning och skapar ett luftigt rum som är perfekt för dig som gillar att ha vänner över på middag, brunch eller mysiga filmkvällar. Planlösningen ger utrymme att anpassa matplatsen efter antalet gäster. Här finns också gott om förvaring i två garderober samt ett städskåp. Rummet får gott om ljus från stora fönster mot den gröna gården. Under sommarhalvåret förlängs hemmet med den mysiga uteplatsen i soligt söderläge mot gården. Här kommer du att spendera många sköna dagar framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Det erbjuder bland annat trestavig ekparkett, köksinredning med släta vita luckor från Marbodal och miljöklassade vitvaror. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum. I många hem kan du välja badkar som tillval och badrummen är utrustade med kommoder och lådfronter i vitt från Vedum samt tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. De mindre lägenheter har kombimaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 44 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0 av 6
Nummer 5101
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2020

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier