Lägenhet 5111

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 5111
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 5111
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 5111
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 5111

Kliv in i en smart planerad familjefyra med öppen social planlösning, gästtoalett och balkong mot gården.

När du öppnar dörren till denna fyra möts du av en entré med avhängning samt en klädkammare med utrymme för familjens kläder. Här finns även en praktisk gästtoalett med dusch som minskar stressen på morgonen när alla ska iväg samtidigt.

Rakt fram genom hallen hittar du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Utanför badrummet i hallen finns ett städskåp.

Till höger genom hallen ligger två av sovrummen vägg i vägg. Det största har plats för dubbelsäng, två sängbord och bra förvaring av kläder i en skjutdörrsgarderob. Från rummet har du också utgång till balkongen i ljuvligt söderläge. En perfekt plats för morgonkaffet! Det mindre sovrummet har också ett ostört gårdsläge och plats för en säng och ett sängbord.

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet har en öppen social planlösning som är perfekt för dig som gillar att ha vänner över på middag eller brunch. Vinkelköket ger dig gott om plats att laga mat och matplatsen rymmer många gäster. Vardagrumsdelen ger dig chans att möblera med både soffa och flera fåtöljer. Rummet får ljus genom stora fönster mot den trevliga gatan.

Det tredje sovrummet ligger längst in efter vardagsrummet och här ryms en säng, ett sängbord samt förvaring av kläder i en garderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Det erbjuder bland annat trestavig ekparkett, köksinredning med släta vita luckor från Marbodal och miljöklassade vitvaror. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum. I många hem kan du välja badkar som tillval och badrummen är utrustade med kommoder och lådfronter i vitt från Vedum samt tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. De mindre lägenheter har kombimaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 91,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 1 av 6
Nummer 5111
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2020
Egenskaper Balkong, Klädkammare

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier