Lägenhet 5113

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 5113
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 5113
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 5113
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 5113

Följ med in i en riktigt generös tvåa med öppen planlösning och balkong mot gården.

En välkomnande entré med skjutdörrsgarderob öppnar upp denna rymliga och sociala tvåa. I anslutning till entrén hittar du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet har en öppen social planlösning som är perfekt för dig som gillar att ha vänner över på middag. I vinkelköket har du gott om plats att laga mat och den stora golvytan gör det möjligt att anpassa matplatsen efter antalet gäster. Vardagrumsdelen ger dig chans att möblera med både soffa och flera fåtöljer. Rummet har stora fönster mot den trevliga småstadsgatan utanför kvarteret.

Längst in i en mer avskild del av hemmet hittar du sovrummet. Här har du möjlighet att möblera med en dubbelsäng och två sängbord och dina kläder ryms i en stor skjutdörrsgarderob. Härifrån når du den mysiga balkongen i söderläge mot den gröna gården. Här kommer du att dricka många koppar morgonkaffe och njuta av solen under dagen med en pod i öronen.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 68,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 6
Nummer 5113
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Inflyttningsklar

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier