Lägenhet 5162

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 5162
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 5162
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 5162
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 5162

Högts upp i huset hittar du en generös trea med öppen planlösning, bra förvaring och två terrasser i olika väderstreck.

En välkomnande entré med gott om plats för dina kläder i en praktisk klädkammare öppnar upp denna sociala och trevliga trea. Direkt till vänster i entrén hittar du hemmets största sovrum som rymmer en dubbelsäng, två sängbord och det finns gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob. Rummet har ett fönster mot den tysta gården så att du kan vädra ostört under varma sommarnätter.

Ett par steg längre in genom hallen når du hemmets mindre sovrum med plats för en säng och ett sängbord. Även detta sovrum har fönster mot den lugna gården. Utanför sovrummet finns ytterligare bra förvaring i en skjutdörrsgarderob med städskåp.
Härifrån når du hemmets stora terrass mot gården. Det soliga söderläget ger dig många sköna helgfrukostar och stunder med en pod i öronen.

Rakt in från entrén hittar du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det bra att byta. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även ett väggskåp för extra förvaring.

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet har en öppen social planlösning som är perfekt för dig som gillar att ha vänner över på middag eller brunch. Vinkelköket ger dig gott om plats att laga mat och matplatsen rymmer många gäster. Vardagrumsdelen ger dig chans att möblera med både soffa och fåtöljer. Härifrån når du den mindre terrassen med kvällssol.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 84 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 6 av 6
Nummer 5162
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Inflyttningsklar
Egenskaper Takterrass, Klädkammare

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier