Lägenhet 5162

Ledig

Högts upp i huset hittar du en generös trea med öppen planlösning, bra förvaring och två terrasser i olika väderstreck.

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 5162
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 5162
Information om bostaden
Status: Ledig
Pris: 4 840 000 kr
Månadskostnad: 4 639 kr
Boarea: 84 kvm
Antal rum: 3
Våningsplan: 6 av 6
Nummer: 5162
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Hösten 2020
Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

+46 10 44 86 274 Kontakta Thomas

En välkomnande entré med gott om plats för dina kläder i en praktisk klädkammare öppnar upp denna sociala och trevliga trea. Direkt till vänster i entrén hittar du hemmets största sovrum som rymmer en dubbelsäng, två sängbord och det finns gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob. Rummet har ett fönster mot den tysta gården så att du kan vädra ostört under varma sommarnätter.

Ett par steg längre in genom hallen når du hemmets mindre sovrum med plats för en säng och ett sängbord. Även detta sovrum har fönster mot den lugna gården. Utanför sovrummet finns ytterligare bra förvaring i en skjutdörrsgarderob med städskåp.
Härifrån når du hemmets stora terrass mot gården. Det soliga söderläget ger dig många sköna helgfrukostar och stunder med en pod i öronen.

Rakt in från entrén hittar du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det bra att byta. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även ett väggskåp för extra förvaring.

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet har en öppen social planlösning som är perfekt för dig som gillar att ha vänner över på middag eller brunch. Vinkelköket ger dig gott om plats att laga mat och matplatsen rymmer många gäster. Vardagrumsdelen ger dig chans att möblera med både soffa och fåtöljer. Härifrån når du den mindre terrassen med kvällssol.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Det erbjuder bland annat trestavig ekparkett, köksinredning med släta vita luckor från Marbodal och miljöklassade vitvaror. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum. I många hem kan du välja badkar som tillval och badrummen är utrustade med kommoder och lådfronter i vitt från Vedum samt tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. De mindre lägenheter har kombimaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: