Lägenhet 6121

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 6121
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 6121
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 6121
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 6121

Följ med in i denna trevliga gaveltrea med balkong och gott om plats för dina vänner.

En välkomnande och luftig entré öppnar upp denna härliga trea. I anslutning till entrén finns gott om förvaring för kläder i en skjutdörrsgarderob. Från entrén når du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Direkt till höger från entrén når du hemmets vardagsrum med plats för att inreda med både soffa och fåtöljer. Rummet får gott om ljus från stora fönster i två väderstreck och härifrån når du balkongen i söderläge.

Innanför vardagsrummet hittar du hemmets mindre sovrum med plats för en säng och sängbord samt en garderob där du kan förvara kläder. Här har du även gott om utrymme för en arbetsplats framför fönstret.

Hemmets kök mynnar ut i en trevlig matplats för många gäster. Rummet får ljus från två stora fönster i olika väderstreck. Innanför matplatsen ligger det större sovrummet med plats för en dubbelsäng, två sängbord och en garderob med plats för dina kläder.
I passagen mellan entré och matplats finns förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob med städskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Det erbjuder bland annat trestavig ekparkett, köksinredning med släta vita luckor från Marbodal och miljöklassade vitvaror. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum. I många hem kan du välja badkar som tillval och badrummen är utrustade med kommoder och lådfronter i vitt från Vedum samt tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. De mindre lägenheter har kombimaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 82,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2 av 6
Nummer 6121
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2020
Egenskaper Balkong

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier