Lägenhet 6122

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 6122
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 6122
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 6122
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 6122

Välkommen in i denna trevliga etta med öppen planlösning och balkong i söderläge.

En välkomnande entré med avhängning, en garderob samt ett städskåp öppnar upp denna kvadratsmarta etta. Här finner du även det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Det finns även väggskåp för extra förvaring.

Kök och vardagsrum har en öppen social planlösning och rummet får gott om ljus från stora fönster. Det praktiska vinkelköket ger dig bra matlagningsytor och rummet har gott om utrymme för dina gäster. Sängen hittar sin naturliga plats i en mer avskild del av rummet där du också hittar en rymlig skjutdörrsgarderob med plats för dina kläder.
Balkongen har ett trevligt soligt läge där du kommer att spendera många sköna dagar under sommarhalvåret.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Det erbjuder bland annat trestavig ekparkett, köksinredning med släta vita luckor från Marbodal och miljöklassade vitvaror. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum. I många hem kan du välja badkar som tillval och badrummen är utrustade med kommoder och lådfronter i vitt från Vedum samt tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. De mindre lägenheter har kombimaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 34,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 2 av 6
Nummer 6122
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2020

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier