Lägenhet 6162

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 6162
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 6162
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 6162
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 6162

Kliv in högst upp i huset till en smart planerad familjefyra med öppen social planlösning, gästtoalett och två terrasser i olika väderstreck.

När du öppnar dörren till denna fyra möts du av en välkomnande entré. Här finns en praktisk gästtoalett med dusch som minskar stressen på morgonen när alla ska iväg samtidigt.

Rakt fram genom hallen hittar du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Utanför badrummet finns en skjutdörrsgarderob med plats för familjens kläder.

Direkt till vänster i entrén hittar du hemmets största sovrum som rymmer en dubbelsäng, två sängbord och har gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob. Rummet har ett fönster mot den tysta gården så att du kan vädra ostört under varma sommarnätter.

Ett par steg längre in genom hallen ligger hemmets andra mindre sovrum med plats för säng och sängbord. Utanför sovrummet finns ytterligare bra förvaring i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Härifrån når du även den stora terrassen mot den gröna gården. Det soliga söderläget ger dig många långa helgfrukostar och soliga stunder med en pod i öronen.

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet har en öppen social planlösning som är perfekt för dig som gillar att ha vänner över på middag eller brunch. Vinkelköket ger dig gott om plats att laga mat och matplatsen rymmer många gäster. Härifrån når du den mindre terrassen. Vardagrumsdelen ger dig chans att möblera med både soffa och fåtöljer. Rummet får ljus genom ett stort fönster mot den trevliga gatan.

Det sista sovrummet ligger längst in efter vardagsrummet och här ryms en säng, ett sängbord samt förvaring av kläder i en garderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Det erbjuder bland annat trestavig ekparkett, köksinredning med släta vita luckor från Marbodal och miljöklassade vitvaror. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum. I många hem kan du välja badkar som tillval och badrummen är utrustade med kommoder och lådfronter i vitt från Vedum samt tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. De mindre lägenheter har kombimaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 93 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 6 av 6
Nummer 6162
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2020
Egenskaper Takterrass

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier