Lägenhet 7101

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 7101
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 7101
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 7101
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 7101

Följ med in i en stor tvåa med uteplats med morgonsol

En välkomnande entré med plats för avhängning och en garderob öppnar upp denna härliga och sociala tvåa. Från entrén når du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Från entrén kliver du direkt in i det generösa köket som passar dig som gillar att bjuda familj och vänner på middag och brunch. Här finns gott om plats för matlagning och den stora golvytan gör det möjligt att anpassa matplatsen efter antalet gäster.

Till högre om entrén når du vardagsrummet. Det är ett luftig och stort rum som ger dig chans att möblera med både soffa och flera fåtöljer. Rummet har stora fönster mot den lugna gågatan utanför kvarteret. Under sommarhalvåret förlängs hemmet med den mysiga uteplatsen med morgonsol. Här kommer du att kunna njuta av soliga dagar medan du lyssnar på det trevliga sorlet från gågatan.

Längts in hittar du hemmets generösa sovrum med plats för en dubbelsäng och två sängbord. Dina kläder får gott om utrymme i en rymlig skjutdörrsgarderob med linneskåp och ett städskåp. Rummet har fönster i två väderstreck, här är det trevligt att vakna upp.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 72 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0 av 4
Nummer 7101
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Inflyttningsklar
Egenskaper Uteplats

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier