Lägenhet 7102

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 7102
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 7102
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 7102
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 7102

Välkommen in på entrévåningen till denna rymliga tvåa med öppen planlösning och uteplats mot den gröna gården.

En välkomnande entré med plats för avhängning öppnar upp denna luftiga och sociala tvåa. Till höger om entrén hittar du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. 

I passagen utanför badrummet finns en skjutdörrsgarderob med plats för kläder samt ett städskåp. I anslutning hittar du hemmets sovrum med plats för en säng och sängbord och förvaring för dina kläder i både linneskåp och garderob. Fönstret är mot den lugna gården vilket innebär att du kan vädra utan att bli störd under varma vår- och sommarkvällar.

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet har en öppen social planlösning som är perfekt för dig som gillar att ha vänner över på middag eller brunch. Den stora golvytan gör det möjligt att anpassa matplatsen efter antalet gäster. Rummet får ljus från stora fönster i två väderstreck och härifrån når du också den mysiga uteplatsen med eftermiddags- och kvällssol mot den gröna gården. Här kommer du att spendera många trevliga kvällar med vänner under sommarhalvåret.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 55 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0 av 4
Nummer 7102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Inflyttningsklar
Egenskaper Uteplats

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier