Lägenhet 7104

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 7104
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 7104
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 7104
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 7104

Följ med in i en mysig trea med öppen planlösning och uteplats mot den gröna gården.

En välkomnande entré med plats för avhängning och en garderob öppnar upp denna sociala och trevliga trea. Mittemot ligger hemmets två sovrum sida vid sida. Det största rymmer en dubbelsäng, två sängbord och har gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob med linneskåp och ett städskåp. Det mindre rymmer en säng samt sängbord. Båda rummen har fönster mot kvarterets lugna gård.

Till höger om entrén hittar du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 75,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 4
Nummer 7104
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2020
Egenskaper Uteplats

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier