Lägenhet 7132

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 7132
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 7132
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 7132
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 7132

Kliv in högst upp i huset till en generös och luftig trea med öppen social planlösning och balkong mot gågatan.

När du öppnar dörren till denna trea möts du av en rymlig entré med plats för avhängning av dina kläder i en stor skjutdörrsgarderob med linneskåp och ett städskåp.
Till höger genom den inre hallen hittar du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Mitt emot badrummet ligger hemmets större sovrum med plats för dubbelsäng och två sängbord. Rummet får ljus från ett fönster mot den lugna gården.
Bredvid vid sovrummet ligger ett mindre rum eller klädkammare om åtta kvadrat som har fönster och därmed kan användas som extra sovrum eller arbetsrum. Väljer du att använda rummet till förvaring får du plats med det mesta av familjens vinterkläder, barnens leksaker och spel.

Till vänster om entrén öppnar det stora kombinerade köket och vardagsrummet upp sig. Rummet har en öppen social planlösning som är perfekt för dig som gillar att ha många vänner över på middag eller brunch och fira födelsedagar med hela släkten. Köket ger dig gott om plats att laga mat och matplatsen rymmer många gäster. Den generösa vardagrumsdelen ger dig chans att möblera med både soffa och flera fåtöljer. Under sommarhalvåret förlängs rummet med den trevliga balkongen mot gården.

Innanför vardagsrummet hittar du hemmets andra sovrum med lugnt gårdsläge, plats för en säng och ett sängbord. En garderob ger utrymme för dina kläder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Det erbjuder bland annat trestavig ekparkett, köksinredning med släta vita luckor från Marbodal och miljöklassade vitvaror. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum. I många hem kan du välja badkar som tillval och badrummen är utrustade med kommoder och lådfronter i vitt från Vedum samt tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. De mindre lägenheterna har kombimaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 99,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 3 av 4
Nummer 7132
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2020

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier