Lägenhet 8103

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 8103
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 8103
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 8103
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 8103

Följ med in i en mysig trea med öppen planlösning och uteplats mot den trevliga gågatan.

En välkomnande entré med plats för avhängning och en garderob öppnar upp denna sociala och trevliga trea. Mitt emot ligger hemmets två sovrum sida vid sida. Det största rymmer en dubbelsäng, två sängbord och har gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob med linneskåp och ett städskåp. Det mindre rymmer en säng samt sängbord. Båda rummen har fönster mot gårdens lugna entré.

Till höger om entrén hittar du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Hallen övergår sedan i det stora kombinerade köket och vardagsrummet som har en öppen social planlösning som är perfekt för dig som gillar att ha vänner över på middag eller brunch. I köket har du gott om plats att laga mat och matplatsen rymmer många gäster. Vardagrumsdelen har fönster i två väderstreck och ger dig chans att möblera med både soffa och fåtöljer. Under sommarhalvåret förlängs rummet med den trevliga
uteplatsen med morgon- och förmiddagssol mot den lilla gågatan. Här kommer du att njuta av många långa helgfrukostar och sköna stunder i solen med en bok framöver.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 75 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 4
Nummer 8103
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2020
Egenskaper Uteplats

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier