Lägenhet 8113

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 8113
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 8113
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 8113
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 8113

Välkommen in i denna trevliga tvåa med öppen planlösning och balkong mot gården.

En välkomnande entré med plats för avhängning, garderob och städskåp öppnar upp denna sociala tvåa. Från entrén når du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Vidare in i lägenheten till höger hittar du hemmets sovrum med fönster mot den lugna gården. Rummet har plats för en säng och sängbord och här hittar du bra förvaring i en skjutdörrsgarderob med linneskåp.

Kök och vardagsrum har en öppen social planlösning och skapar ett luftigt rum som är perfekt för dig som gillar att ha vänner över på middag, brunch eller mysiga filmkvällar. Det smarta vinkelköket ger dig bra ytor för matlagning och planlösningen ger utrymme att anpassa matplatsen efter antalet gäster. Under sommarhalvåret förlängs hemmet med den mysiga balkongen mot kvarterets gröna gård. Här kan du spendera många sköna dagar framöver.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 51,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 4
Nummer 8113
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2020
Egenskaper Balkong

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier