Lägenhet 8115

Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 8115
1 / 2 - Planlösning från Klövern, Täby Park, Täby, 8115
Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 8115
2 / 2 - Situationsplan från Klövern, Täby Park, Täby, 8115

Välkommen in i denna rymliga tvåa med öppen planlösning och balkong

En välkomnande entré med plats för avhängning öppnar upp denna luftiga och sociala tvåa. Till vänster om entrén hittar du det generösa helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Strax utanför finns även en garderob och ett städskåp.

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet har en öppen social planlösning som är perfekt för dig som gillar att ha vänner över på middag eller brunch. Den stora golvytan gör det möjligt att anpassa matplatsen efter antalet gäster och ger också utrymme till att inreda med både soffa och fåtöljer. Rummet får ljus från stora fönster mot gågatan och härifrån når du också den mysiga balkongen. Här kan du spendera många kvällar med vänner och lyssna på det trevliga sorlet från gågatan under sommarhalvåret.

Längst in i lägenheten hittar du hemmets sovrum med plats för en säng och sängbord samt förvaring för dina kläder i en skjutdörrsgarderob med linneskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Det erbjuder bland annat trestavig ekparkett, köksinredning med släta vita luckor från Marbodal och miljöklassade vitvaror. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum. I många hem kan du välja badkar som tillval och badrummen är utrustade med kommoder och lådfronter i vitt från Vedum samt tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. De mindre lägenheterna har kombimaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 55 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 4
Nummer 8115
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2020
Egenskaper Balkong

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Hem från Skanska i sociala medier