Klövern, Täby Park Täby, Stockholm

Bo Svanenmärkt i en ny spännande stadsdel i Täby

Täby Park blir ett karaktäristiskt område med trygga och hemtrevliga kvarter, små torg, ett stort utbud av service, närhet till parker och friheten i naturen. Här är hållbarhet och ekologi en naturlig del av livet. Vi är självklart stolta över att vara en del av Täby Park.

Välkommen till Brf Klövern!
Vårt första kvarter ligger i korsningen mellan boulevarden och stadsgatan som löper parallellt med den kommande Stadsdelsparken och fortsätter till Roslagsbanans station. Vi tycker att det ska vara bekvämt och enkelt i vardagen. Därför har vi planerat flera smarta detaljer som bidrar till att vardagen blir lite skönare här. Dina paket levereras till paketboxar i entrén så du slipper gå till utlämningsställen och postboxar och namnskyltar i entrén är digitala. Kvarteret erbjuder både bilpool och cykelpool för att du ska slippa äga ditt fordon och dessutom känna att du lever lite grönare.

Fakta om projektet

Pris 2 885 000 kr
Hem till salu 1 av 141
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 2 rum
Boarea 55 kvm
Månadskostnad 3 262 kr
Säljstart Pågående försäljning
Inflyttning Inflyttning pågår

Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298

Först på plats i Täby Park


Äntligen var det dags! Den 31 mars fick köparna till de första inflyttningsfärdiga hemmen i Täby Park nycklarna i sin hand. 

Kika på dagen och läs mer om Klövern »

Hitta din nya bostad med Bostadsväljaren


Här kan du bland annat se vilka lediga lägenheter som finns, ljuset vid olika tidpunkter på dygnet och du kan även gå på en virtuell rundvandring i utvalda lägenheter. Håll bara muspekaren över fasaden och börja utforska! Lediga bostäder markeras med grönt, sålda eller reserverade bostäder markeras med orange respektive gult. Lägenheter som inte ingår i denna säljetapp markeras med grått. 

TÄBY PARK I VIRTUAL REALITY


Välkommen på en digital rundvandring i de första kvarteren i den nya spännande stadsdelen Täby Park. 

Nytt i Täby Park


Kulinarisk restaurang flyttar in i Täby Park

I den gamla Läktarbyggnaden i Täby Park har dörrarna nu öppnats till Taverna Una, en ny restaurang med meny inspirerad av medelhavsköket.

"- Vi är ett familjeföretag som har drivit och ägt ett antal verksamheter genom åren, bland annat i Täby, Vallentuna, Danderyd och även i Enköping. Vi brinner för själva yrket och att kunna leverera bra mat och samtidigt ge god service. Vi har ett gediget intresse för mat och vin och det har med åren blivit en livsstil, berättar de."

Läs mer här>>

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Hem från Skanska i sociala medier