Hitta din favorit i Klövern

Här bjuder vi på ett smakprov för några av de lägenhetstyper du hittar i Brf Klövern. Här har vi satsat på bra gemensamhetsytor, ett inredningssortiment med hög standard och i flera lägenheter finns klädkammare i masterbedroom. Välkommen in på en 360-graders rundvandring i de olika hemmen.

1,5 RoK på 49,5kvm

Välkommen in på en virtuell rundvandring till en välplanerad 1,5:a med kombinerat kök och vardagsrum. Du får ett fint ljusinläpp från den stora balkongen som löper längs med långsidan av lägenheten. Genom att sätta upp ett enkelt draperi skärmar du av sängen när du har vänner på besök. 

2 RoK på 55,5 kvm

Välkommen in till en social tvåa med öppna ytor. Kök och vardagsrum smälter samman och med gott om plats för ett större matbord så blir detta till ett trevligt ställe att umgås på. Från vardagsum/kök finns även utgång till den stora uteplatsen. 

3 rok på 81,5 kvm

Denna trea är både stor och välplanerad. Genom att köket är separerat från vardagsrummet så kan disken gott vänta medan gästerna förflyttas till soffan efter middagen. Här finns bra förvaring, möjlighet till badkar, vinkelkök och dubbla balkonger. Båda sovrummen får egna garderober och den stora balkongen i vardagsrummet är som gjord för härliga sommarkvällar.

4 RoK på 107,5 kvm

Välkommen in till en rymlig hörnlägenhet som kombinerar sociala ytor med möjlighet till egentid. Genom att kök och vardagsrum smälter samman har du en utmärkt plats för trevliga middagar. De tre sovrummen har plats för förvaring och det största har även utgång till en egen balkong.