Lägenhet 4 rok, 93,5 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 1-1101
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 1-1101
Situationsplan från Scilla, Täby, 1-1101
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 1-1101
Planlösning från Scilla, Täby, 1-1101
Situationsplan från Scilla, Täby, 1-1101

Välkommen in till en härlig fyra på första våningen med mysig uteplats med morgonsol mot gården, balkong med kvällssol och öppen social planlösning med plats för vännerna. Ett av sovrummen går att välja bort mot ett ännu större vardagsrum. Dubbla badrum och förvaring i skjutdörrsgarderober underlättar din vardag här.

Kom in i en hall med gott om plats för avhängning. Härifrån når du hemmets mindre helkaklade badrum med dusch som underlättar vardagsmorgnarna. Vidare in finns förvaringsmöjligheter i två garderober och en skjutdörrsgarderob med städskåp. Här ligger även det stora helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar, går det att välja som tillval.

 

Två av hemmets sovrum ligger vägg i vägg. Det mindre har plats för en enkelsäng och förvaring av kläder i en garderob. Fönstret vetter mot gården så att du kan vädra utan att bli störd under varma sommarnätter. Det större sovrummet är luftigt och generöst. En rymlig skjutdörrsgarderob håller ordning på kläder och skor, och här har du utgång till den trevliga uteplatsen mot den gröna gården. Här kan du inreda med en skön sittgrupp för att njuta av morgonens första kopp kaffe under lediga helgmorgnar.

 

I hemmets motsatta del hittar du det stora kombinerade köket och vardagsrummet som har en social planlösning som passar utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Matplatsen rymmer flera gäster, köket har bra arbetsytor och rummet går att inreda med både soffa och fåtöljer. Härifrån tar du dig ut på den stora balkongen med ljuvlig kvällssol. Här kan du duka upp till middag under ljumma ljusa sommarkvällar. Innanför vardagsrumsdelen hittar du hemmets tredje sovrum med plats för kläder i flera garderober.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Reserverad
Pris 4 776 550 kr
Månadsavgift 5 517 kr
Boarea 93,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 1 av 6
Nummer 1-1101
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Augusti 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12

Räkna på kostnaden för ditt nya boende