Lägenhet 5 rok, 114,5 kvm

Situationsplan från Scilla, Täby, 1-1401
Situationsplan från Scilla, Täby, 1-1401

Välkommen in till en härlig femma med öppen social planlösning med plats för stora middagar. Med dubbla balkonger i två väderstreck kan du njuta av både kvällssol och morgonsol. Tre av sovrummen ligger mot den lugna gården och det fjärde går att välja bort mot ett ännu större vardagsrum. Två badrum och förvaring i flera skjutdörrsgarderober och en klädkammare underlättar din vardag här.

Kom in i en luftig stor hall med gott om plats för avhängning och förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp. Härifrån når du hemmets mindre helkaklade badrum med dusch som underlättar vardagsmorgnarna. Tre av hemmets sovrum ligger vägg i vägg och har alla fönster som vetter mot gården så att du kan vädra utan att bli störd under varma sommarnätter. Hemmets större sovrum är luftigt och generöst. En rymlig skjutdörrsgarderob håller ordning på kläder och skor, och här har du utgång till en balkong med morgonsol. Inred med en skön sittgrupp och njut av morgonens första kopp kaffe under lediga helgmorgnar.

Hemmets stora helkaklade badrum har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt ett väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar, går det att välja som tillval. I den inre hallen mellan badrummen och sovrummen finns en passage in till de sociala delarna av hemmet. Här kan du välja till väggar för att hellre får en klädkammare för extra förvaring av kläder, sportutrustning, väskor och skor.

Det stora öppna kombinerade köket och vardagsrummet får ljus från flera fönster och har en social planlösning som passar utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner. Här kommer det vara perfekt att fira högtider med familjen framöver. Matplatsen rymmer flera gäster, köket har bra arbetsytor och rummet går att inreda med både soffa och fåtöljer. Härifrån tar du dig ut på den stora balkongen med ljuvlig kvällssol. Här kan du duka upp till middag under ljumma ljusa sommarkvällar. Innanför vardagsrumsdelen hittar du hemmets fjärde sovrum med plats för kläder i flera garderober. Om du hellre föredrar ett större vardagsrum kan du välja bort det sovrummet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 114,5 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 4 av 6
Nummer 1-1401
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Augusti 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker i Scillas nya visningslägenhet på Vinnarcirkeln 27, 4 tr

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12