Lägenhet 3 rok, 72 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 1-1404
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 1-1404
Situationsplan från Scilla, Täby, 1-1404
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 1-1404
Planlösning från Scilla, Täby, 1-1404
Situationsplan från Scilla, Täby, 1-1404

Välkommen in till en trevlig gaveltrea med öppen planlösning och stora sociala ytor med fönster i två väderstreck. Här kan du njuta av balkong mot den gröna gården. Det fina sydostliga läget ger dig sol många timmar under dagen. I en stor klädkammare kan du hålla ordning på kläder, sportprylar och skor.

Kliv in i en hall som har plats för avhängning och förvaring av ytterkläder i en garderob samt ett städskåp. Härifrån når du hemmets större sovrum som har fönster i två väderstreck, båda mot den gröna lugna gården. En rymlig klädkammare hjälper dig att hålla ordning på kläder, sportutrustning och skor. Klädkammaren har ett fönster så att du kan använda den som ett mindre rum om det passar dig. Hemmets mindre sovrum har också ett lugnt läge, förvaring i två garderober och tillgång till samma klädkammare som det större rummet har.

Hemmets helkaklade badrum har dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar, går det att välja som tillval.

Det kombinerade köket och vardagsrummet är luftigt och socialt, får ljus från fönster i två väderstreck och blir snabbt en favoritplats att umgås på med dina vänner. Rummet har gott om utrymme för en trevlig matplats och både soffa och fåtöljer, och köket har bra arbetsytor. Härifrån når du hemmets trevliga balkong mot den gröna gården där du kan inreda med en sittgrupp och härliga krukor. Det sydostliga läget ger dig sol flera timmar under dagen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 72 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 4 av 6
Nummer 1-1404
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Augusti 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12