Lägenhet 3 rok, 61 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 1-1601
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 1-1601
Situationsplan från Scilla, Täby, 1-1601
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 1-1601
Planlösning från Scilla, Täby, 1-1601
Situationsplan från Scilla, Täby, 1-1601

Välkommen in till en härlig och ljus gaveltrea högst upp i huset med öppen social planlösning och plats för vännerna. Ett av sovrummen går att välja bort mot ännu större och ljusare sociala ytor. Balkongen har ljuvlig kvällssol så att du kan duka upp till middag och njuta av sommarkvällarna.

Stig på in i en hall med gott om plats för avhängning. Här hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch och en smart kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt ett väggskåp för extra förvaring. Från hallen når du hemmets större sovrum som är luftigt och generöst och har dubbla fönster i sydvästligt läge. Hemmets placering högst upp i huset ger dig både en härlig utsikt över taken och ett tyst läge långt upp från gatan. En rymlig skjutdörrsgarderob håller ordning på kläder och skor.

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet blir snart en favoritplats för dig och dina vänner. Den social planlösningen passar utmärkt för dig som gärna bjuder på långa middagar och bruncher. Matplatsen rymmer flera gäster, köket har bra arbetsytor och rummet går att inreda med både soffa och fåtöljer. Härifrån tar du dig ut på balkongen med ljuvlig kvällssol och utsikt över Täby Park. Här kan du duka upp till middag under ljumma sommarkvällar. Innanför vardagsrumsdelen hittar du hemmets andra sovrum med ljus från dubbla fönster i två väderstreck och plats för kläder i en garderob. Om du hellre föredrar ett större vardagsrum kan du välja bort sovrummet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 61 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 6 av 6
Nummer 1-1601
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Augusti 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12