Lägenhet 1 rok, 40,5 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 2-1104
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 2-1104
Situationsplan från Scilla, Täby, 2-1104
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 2-1104
Planlösning från Scilla, Täby, 2-1104
Situationsplan från Scilla, Täby, 2-1104

Välkommen in till en välplanerad rymlig etta med plats för vännerna. Här kan du njuta av en egen uteplats mot gården med ljust sydostligt läge. Flera garderober ger plats för dina kläder och skor och du har möjlighet att välja till en glasvägg för att få en avskild sovdel.

Kliv in i en luftig hall med plats för avhängning av dina ytterkläder. Och förvaring i en garderob samt ett städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och smart kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Rummet är välplanerat och socialt och passar dig som gärna bjuder hem vänner. Här kan du inreda med både en trevlig matplats framför fönstret, soffa och fåtölj. Din säng passar perfekt att placera i ett hörn av rummet där du har möjlighet att välja till en glasvägg för att få en avskild sovplats. Här ryms också tre garderober som ger dig bra förvaring av dina kläder. Under sommarhalvåret förlängs hemmet av den mysiga uteplatsen i ljust sydostligt läge mot den gröna gården. Här kan du inreda med krukor och en skön sittgrupp för att njuta många lediga dagar framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 264 800 kr
Månadsavgift 2 757 kr
Boarea 40,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 1 av 5
Nummer 2-1104
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Maj 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12

Räkna på kostnaden för ditt nya boende