Lägenhet 2 rok, 55 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 2-1206
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 2-1206
Situationsplan från Scilla, Täby, 2-1206
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 2-1206
Planlösning från Scilla, Täby, 2-1206
Situationsplan från Scilla, Täby, 2-1206

Välkommen in till en trevlig tvåa med öppen social planlösning och dubbla balkonger i två väderstreck. Sovrummet mot gården är generöst och har förvaring i fyra garderober.

Kliv in i en luftig hall med plats för avhängning av dina ytterkläder och förvaring i en garderob. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och smart kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Sovrummet är stort och ljust och har utgång till hemmets ena balkong mot den gröna lugna gården. Det sydostliga läget ger dig sol från morgonen och flera timmar framåt så att du kan njut av din frukost här under lediga dagar. Fyra garderober ger dig gott om förvaring av kläder och skor.

Det öppna kombinerade köket och vardagsrummet är socialt och passar perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner på middagar och bruncher. Köket har gott om arbetsytor, matplatsen rymmer flera gäster och du kan inreda med både soffa och fåtöljer. Under sommarhalvåret förlängs rummet av den stora balkongen med kvällssol där du kan inreda med matplats och kanske en egen liten odling. Här kommer du att njuta av många ljusa kvällar framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 55 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 2 av 5
Nummer 2-1206
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Maj 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker i Scillas nya visningslägenhet på Vinnarcirkeln 27, 4 tr

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12