Lägenhet 1 rok, 34 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 2-1301
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 2-1301
Situationsplan från Scilla, Täby, 2-1301
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 2-1301
Planlösning från Scilla, Täby, 2-1301
Situationsplan från Scilla, Täby, 2-1301

Välkommen in till en välplanerad social etta med stor balkong med kvällssol. Här kan du välja till glasväggar för att få en separat sovdel och ett litet avskilt hemmakontor.

Här möts du av en hall med fri sikt genom hemmet och plats för avhängning av dina ytterkläder. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och smart kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Rummet är välplanerat och socialt och rymmer ett kök, matplats, soffa och fåtölj.

Din säng passar perfekt att placera i en separat del och här kan du välja till en glasvägg för att skapa ytterligare avskildhet. Du kan välja till ännu en glasvägg för att få ett litet hemmakontor med skrivbord. Under sommarhalvåret förlängs hemmet av den stora balkongen där du kan inreda med solstolar, krukor och matplats. Här kommer du att njuta av många ljusa kvällar framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 348 900 kr
Månadsavgift 2 392 kr
Boarea 34 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 3 av 5
Nummer 2-1301
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Maj 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12

Räkna på kostnaden för ditt nya boende