Lägenhet 2-1502

Planlösning från Scilla, Täby, 2-1502
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 2-1502
Situationsplan från Scilla, Täby, 2-1502
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 2-1502
Planlösning från Scilla, Täby, 2-1502
Situationsplan från Scilla, Täby, 2-1502

Välkommen in till en trevlig tvåa med öppen social planlösning och dubbla balkonger i två väderstreck. Sovrummet mot gården är generöst och har förvaring i en stor skjutdörrsgarderob.

Här möts du av en luftig hall med plats för avhängning av dina ytterkläder och förvaring i en garderob samt ett städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och smart kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Sovrummet är stort och ljust och har gott om förvaring av kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob. Från rummet når du hemmets ena balkong mot den gröna lugna gården. Det sydvästliga läget ger dig sol från morgonen och flera timmar framåt. Här kan njut av många helgfrukostar och sköna dagar i framtiden.

Det öppna kombinerade köket och vardagsrummet är socialt och passar perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner på middagar och bruncher. Köket har gott om arbetsytor, matplatsen rymmer flera gäster och du kan inreda med både soffa och fåtöljer. Under sommarhalvåret förlängs rummet av den stora balkongen med kvällssol där du kan inreda med matplats och kanske en egen liten odling. Här kommer du att njuta av många ljusa kvällar framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Brf Scilla är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 54 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 5 av 5
Nummer 2-1502
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Maj 2023

Vill du boka in en personlig eller digital visning med vår säljare Thomas? Klicka på den blå knappen nedan. 

Ansvarig kontaktperson

Thomas Törnqvist

Thomas Törnqvist

070-2150298