Lägenhet 1 rok, 34 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 2-1507
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 2-1507
Situationsplan från Scilla, Täby, 2-1507
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 2-1507
Planlösning från Scilla, Täby, 2-1507
Situationsplan från Scilla, Täby, 2-1507

Välkommen in till en välplanerad social etta med stor balkong med kvällssol. Här kan du välja till en snygg glasvägg för att få en separat sovdel.

Här möts du av en hall med fri sikt genom hemmet och plats för avhängning av dina ytterkläder och förvaring i en garderob. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och smart kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

 

Rummet är välplanerat och socialt och rymmer ett kök, en liten trevlig matplats framför fönstren, skrivbord, soffa och fåtölj. Din säng passar perfekt att placera i en separat del och här kan du välja till en glasvägg för skapa ytterligare avskildhet. Under sommarhalvåret förlängs hemmet av den stora balkongen där du kan inreda med solstolar, krukor och matplats. Här kommer du att njuta av många ljusa kvällar framöver.

Inredning i din nya bostadsrätt
När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem. Klicka på dokumentet nedan och se vilken inredning som är vald för just den här bostaden.

2-1507 inredning_OPT.pdf

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 458 900 kr
Månadsavgift 2 418 kr
Boarea 34 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 5 av 5
Nummer 2-1507
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Maj 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka en personlig visning
Visningar sker i Scillas nya visningslägenhet på Vinnarcirkeln 27, 4 tr

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12

Räkna på kostnaden för ditt nya boende