Lägenhet 5 rok, 106,5 kvm

Planlösning från Scilla, Täby, 3-1103
1 / 2 - Planlösning från Scilla, Täby, 3-1103
Situationsplan från Scilla, Täby, 3-1103
2 / 2 - Situationsplan från Scilla, Täby, 3-1103
Planlösning från Scilla, Täby, 3-1103
Situationsplan från Scilla, Täby, 3-1103

Välkommen in till en härlig familjefemma på första våningen med öppen social planlösning och plats för stora middagar. Med dubbla balkonger och en uteplats kan du njuta av både kvällssol och morgonsol. Två badrum och förvaring i skjutdörrsgarderob och klädkammare underlättar din vardag här.

Kom in i en hall med plats för avhängning och förvaring i dubbla garderober. Härifrån når du ett av hemmets mindre sovrum som har ett lugnt läge mot gården. Det stora öppna kombinerade köket och vardagsrummet får ljus från flera fönster och har en social planlösning som passar utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner och släkt. Här kommer det vara perfekt att fira högtider med familjen framöver. Matplatsen rymmer många gäster, köket har bra arbetsytor och rummet går att inreda med både soffa och fåtöljer. Härifrån tar du dig ut på den mysiga uteplatsen mot gården i sydostligt läge. Här kan du inreda med en skön sittgrupp och krukor för att sen njuta av sol från tidig morgon och flera timmar framåt.

Via en inre hall hittar du hemmets större helkaklade badrum som har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar, går det att välja som tillval. Mitt emot finns en rymlig klädkammare där du kan hålla ordning på kläder, skor, väskor och sportutrustning. Hemmets större sovrum har gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob. Härifrån tar du dig ut på en av balkongerna med trevlig kvällssol.

Från entrén når du ytterligare två sovrum varav ett av dem har utgång till den andra balkongen med kvällssol. Intill ligger en extra helkaklad wc med dusch underlättarar vardagen här.

Inredning i din nya bostadsrätt
När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem. Klicka på dokumentet nedan och se vilken inredning som är vald för just den här bostaden.

3-1103 inredning_OPT.pdf

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 6 133 750 kr
Månadsavgift 6 195 kr
Boarea 106,5 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 1 av 5
Nummer 3-1103
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka en personlig visning
Visningar sker i Scillas nya visningslägenhet på Vinnarcirkeln 27, 4 tr

Ansvarig kontaktperson

Per Helsing

Per Helsing

073-274 17 12

Räkna på kostnaden för ditt nya boende